na-cherkaschini-rozsliduyut-obstavini-travmuvannya-tretoklasnika

На Черкащині розслідують обставини травмування третьокласника

 • 8552 переглядiв

КИЇВ. 4 жовтня. УНН. Правоохоронці з'ясовують обставини отримання тілесних ушкоджень третьокласником у смт Чорнобай Черкаської області. Про це повідомила прес-служба обласної прокуратури, передає УНН.

"З метою повного та об’єктивного з’ясування обставин отримання тілесних ушкоджень малолітнім жителем смт Чорнобай, учнем 3 класу Чорнобаївської загальноосвітньої школи №1, вжиття заходів превентивного характеру, правоохоронними органами забезпечено прийняття рішення в порядку, передбаченому кримінальним процесуальним законодавством", – йдеться в повідомленні.

За цим фактом Чорнобаївське відділення поліції Золотоніського відділу поліції ГУ Нацполіції України в Черкаській області внесло відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 128 (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України.

На цей час досудове розслідування триває. Це кримінальне провадження перебуває на контролі керівництва прокуратури Черкаської області.

Водночас на сторінці Чорнобаївської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 у Facebook користувачі повідомляють про жорстоке побиття третьокласника. Директор навчального закладу Лариса Мовчан на цій же сторінці проінформувала, що хлопчик у тяжкому стані.

Нагадаємо, в Одесі група підлітків 13-14 років побила школярку, поліція розпочала перевірку. Двом учасницям інциденту, які вже досягли віку відповідальності, оголошено підозру за статтею "Хуліганство", а стосовно двох інших будуть застосовані заходи примусового характеру.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП