na-bakhmutskomu-napryamku-za-tsyu-dobu-vidbulosya-5-boyezitknen-znischeno-96-okupantiv-cherevatiy

На Бахмутському напрямку за цю добу відбулося 5 боєзіткнень, знищено 96 окупантів - Череватий

 • 267283 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. На Бахмутському напрямку ворог продовжує ротаційні заходи прикриваючи їх артилерійським вогнем. За цю добу відбулося 5 боєзіткнень, знищено 96 окупантів. Про це повідомив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий в ефірі національного телемарафону, передає кореспондент УНН.

Цитата

«На Бахмутському напрямку ворог продовжує ротаційні заходи, прикриваючи їх артилерійським вогнем. 426 разів за цю добу ствольною та реактивною артилерією він бив по наших позиціях, 3 авіаудари завдав, відбулося 5 боєзіткнень, ми знищили 96 окупантів, ще 131 зазнав поранень», - розповів Череватий.

Також він повідомив, що було збито 5 безпілотних апаратів, підбито 2 танки, бойова машина піхоти, 3 гармати, зенітно-ракетний комплекс стріла "Стріла-10" та два склади з боєприпасами.

Доповнення

3 червня заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомляла, що у місті Бахмут ситуація умовно стабільна, вагнерівці остаточно ще не залишили місто.

Міністр оборони України Олексій Резніков повідомляв, що під час боїв у Бахмуті Донецької області загинуло близько 60 тисяч російських окупантів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Череватий: російські військові, які змінюють "вагнеревців" у Бахмуті, не вмотивовані

Українські Національні Новини

Війна