na-adminmezhi-z-okupovanim-krimom-posileno-zakhodi-bezpeki

На адмінмежі з окупованим Кримом посилено заходи безпеки

 • 9132 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. На адмінмежі з тимчасово окупованою територією АР Крим посилено заходи безпеки. Про це повідомляє Азово-Чорноморське Регіональне управління Держприкордонслужби у Facebook, передає УНН.

Так, напередодні другого туру виборів президента України співробітники Держприкордонслужби посилили заходи безпеки в підрозділах та місцях несення служби Азово-Чорноморського регіонального управління, зокрема і на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією АР Крим.

З метою прискорення проведення пропускних операцій в контрольних пунктах в’їзду-виїзду сплановано збільшення кількості робочих місць для здійснення прикордонного контролю. Такі заходи посилення також застосовуються для недопущення провокаційних дій з боку окупантів, підтримання безпеки громадян, які прямують з території анексованого півострова чи у зворотному напрямку.

Крім того, у Держприкордонслужбі відмітили, що змін в порядку перетину адмінмежі немає – в’їзд на тимчасово окуповану територію АР Крим та виїзд з неї дозволяється через контрольні пункти "Каланчак", "Чаплинка" та "Чонгар", які працюють в штатному режимі.

Нагадаємо, на час виборів кількість прикордонників збільшили до 7 тисяч. 

Як повідомляв УНН, місце голосування перед другим туром змінили 4884 виборців із окупованого Криму.

Українські Національні Новини

Політика