na-81-mu-rotsi-zhittya-pomerla-druzhina-lobanovskogo

На 81-му році життя померла дружина Лобановського

 • 35559 переглядiв

КИЇВ. 5 листопада. УНН. Сьогодні на 81-му році життя померла дружина легендарного динамівського тренера Валерія Лобановського Аделаїда Панкратіївна, передає УНН із посиланням на повідомлення пресслужби "Динамо".

"Сьогодні на 81-му році життя померла дружина легендарного динамівського тренера Валерія Лобановського Аделаїда Панкратіївна", - йдеться у повідомленні.

Співчуття рідним і близьким Аделаїди Панкратіївни висловив президент "Динамо" Ігор Суркіс.

"З безмежною скорботою зустрівши сумну звістку про смерть Аделаїди Панкратіївни Лобановської, висловлюю щирі співчуття її рідним і близьким.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер актор Шон Коннері

Дружина Валерія Васильовича довгі роки була частиною динамівської сім'ї, переживала з командою перемоги і поразки. Аделаїда Панкратіївна була душевною і щирою людиною, надійним тилом для нашого великого тренера і його вірною помічницею.

Щиро сумую разом із рідними та близькими Аделаїди Лобановської. Усім, хто знав цю чудову жінку, буде не вистачати її доброти і життєвого оптимізму.

Світла пам'ять про Аделаїду Панкратіївну Лобановську назавжди залишиться в наших серцях", - зазначено у повідомленні.

Довідка: Валерій Лобановський - видатний український футболіст і тренер. Багаторічний наставник «Динамо» (Київ), на чолі якого двічі вигравав Кубок володарів кубків УЄФА. Тричі був наставником збірної СРСР, з якою став віце-чемпіоном Європи 1988. Тренер збірної України у 2000—2001 роках. Один з найтитулованіших тренерів в історії світового футболу.

Українські Національні Новини

Суспільство