myuller-ogolosiv-pro-vidstavku-i-zakrittya-ofisu-spetsprokurora

Мюллер оголосив про відставку і закриття офісу Спецпрокурора

 • 10872 переглядiв

КИЇВ. 29 травня. УНН. У зв'язку із закінченням розслідування щодо втручання Росії в американські вибори 2016 року, спецпрокурор США Роберт Мюллер заявив про закриття свого офісу і про відставку, передає кореспондент УНН.

"Два роки тому чинний Генеральний прокурор призначив мене Спеціальним прокурором та створив офіс Спеціального прокурора. Призначення зобов'язало офіс розслідувати втручання Росії у вибори в 2016 році. Це також включало розслідування будь-яких зв'язків або координації між російським урядом і особами, пов'язаними з кампанією Трампа.

Під час розслідування я не робив публічних заяв. Я роблю заяву сьогодні, тому що наше розслідування завершено. Генпрокурор в більшій частині зробив публічним наш звіт. Ми офіційно закриваємо офіс спецпрокурора, і також я йду з Департаменту юстиції і повертаюся до приватного життя", - сказав Мюллер.

Далі спецпрокурор розповів про підсумки розслідування.

Як повідомляв УНН, раніше стало відомо, що спецпрокурор США Роберт Мюллер, який розслідував втручання Росії у вибори в США і ймовірні зв'язки кампанії Дональда Трампа з РФ, в середу вранці повинен зробити несподівану заяву.

Українські Національні Новини

Політика