mvs-gvardiytsi-zi-zsu-vikonuyut-zavdannya-dlya-zvilnennya-naselenikh-punktiv-kiyivschini

МВС: з самого ранку гвардійці зі ЗСУ продовжують роботу над звільненням населених пунктів Київщини

 • 114342 переглядiв

КИЇВ. 1 квітня. УНН. Сьогодні, 1 квітня, від самого ранку нацгвардійці спільно зі Збройними силами продовжують виконувати завдання, щоб звільнити населені пункти Київщини, повідомили у МВС України у Facebook, пише УНН.

Цитата

"Сьогодні від самого ранку гвардійці спільно зі Збройними силами продовжують виконувати завдання, щоб звільнити населені пункти Київщини", - повідомили у МВС.

Деталі

Зазначається, що підрозділи Нацгвардії продовжують знищувати російських окупантів на Київщині. "Вчора нацгвардійці досить успішно виконували поставлені завдання, відтісняючи ворога та завдаючи вогневого ураження по його позиціях і техніці у районах зосередження сил противника", - вказали у МВС.

Також вказано, що бійці Національної гвардії України збили ворожий БПЛА, що проводив аеророзвідку та корегування вогню.

"Водночас підрозділи НГУ спільно з іншими захисниками ведуть бої за Маріуполь, Харків, на Черкащині й Сумському напрямку та в районі ООС", - додали у МВС.

Доповнення

29 березня у міноборони росії заявили, що скоротять бойові дії на Київському та Чернігівському напрямках.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що слова про "відхід" військ рф з Київського та Чернігівського напрямків - не відведення, а наслідки роботи українських військових.

За даними Генштабу ЗСУ станом на 6 годину 1 квітня, спостерігається продовження часткового відведення підрозділів російських окупаційних військ з півночі Київської області в бік державного кордону з білоруссю.

Українські Національні Новини

Суспільство