mkhp-kosyuka-narostiv-virobnitstvo-kuryatini

МХП Косюка наростив виробництво курятини

 • 20407 переглядiв

КИЇВ. 16 липня. УНН. Агрохолдинг МХП Юрія Косюка збільшив обсяги виробництва курятини. Про це свідчать операційні результати діяльності компанії за IІ квартал 2021 року, передає УНН.

Цифри

У другому кварталі 2021 року МХП виробив 190,9 тис. тонн курятини проти 181,2 тис. тонн у другому кварталі 2020 року. Зростання - 5%.

В цілому, в першому півріччі поточного року МХП провів 357 тис. тонн курятини.

Деталі

У поточному році МХП збільшив виробництво дрібної тушки і експорт на ринок Близького Сходу. З метою пом'якшити негативний вплив пташиного грипу на діяльність і прибутковість МХП, а також зменшити вплив пандемії COVID-19 на міжнародну торгівлю і торгові умови в цілому, пояснили в компанії.

Довідка

МХП - провідний виробник і експортер курячого м'яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів ("Наша Ряба"). МХП контролює всі етапи виробництва м'яса птиці від вирощування зернових, виробництва комбікормів до інкубації яєць, вирощування бройлерного поголів'я, переробки, збуту, розподілу і продажу м'яса птиці (в тому числі через франчайзингові точки МХП). МХП використовує власні рефрижератори для доставки своєї продукції, що знижує загальні транспортні витрати і час доставки. З 15 травня 2008 року акції МХП котируються на Лондонській фондовій біржі під стікером MHPC.

Українські Національні Новини

Економіка