mizhnarodniy-aeroport-v-odesi-sogodni-skasuvav-vsi-reysi

Міжнародний аеропорт в Одесі сьогодні скасував всі рейси

 • 43433 переглядiв

КИЇВ. 15 липня. УНН. Міжнародний аеропорт "Одеса" скасував всі рейси на сьогодні - всі заплановані прибуття і відправлення літаків скасовані. Про це свідчать дані онлайн-табло аеропорту, передає УНН.

Цитата:

“Задля підготовки нової злітно-посадкової смуги для експлуатації, було видано NOTAM A2243/21, згідно якому Міжнародний аеропорт “Одеса” не буде приймати та відправляти рейси з 00:00 15 липня 2021 р. до 12:00 16 липня 2021 р. за місцевим часом”, - йдеться в повідомленні.

Офіційне відкриття нової смуги відбудеться 16 липня 2021 року.

Деталі

Зокрема, адміністрація аеропорту згодом повідомила, що “Міжнародний аеропорт “Одеса” пройшов всі необхідні сертифікаційні процедури для початку експлуатації нової смуги.

Нагадаємо

1 липня міжнародний аеропорт “Бориспіль” під Києвом попередив про затримки авіарейсів у Туреччину. Були проблеми й в інших аеропортах. Як повідомили представники авіакомпаній, рейси були перенесені через відсутній дозвіл з боку Туреччини. Затримки пов'язували з різким сезонним збільшенням кількості рейсів, а також відновленням авіасполучення Туреччини із РФ, що спричинило суттєве ускладнення слот-регулювання.

Українські Національні Новини

Економіка