miskrada-pokazala-yak-zaraz-viglyadaye-situatsiya-na-azovstali-okupanti-prodovzhuyut-skidati-nadvazhki-bombi

Міськрада показала, як зараз виглядає ситуація на "Азовсталі". Окупанти продовжують скидати надважкі бомби

 • 121134 переглядiв

КИЇВ. 16 травня. УНН. Російські окупанти продовжують скидати надважкі бомби на завод "Азовсталь" у заблокованому Маріуполі. Про це повідомляє Маріупольська міська рада, передає УНН.

Цитата

«На відео то, як зараз виглядає ситуація на Азовсталі. Окупанти продовжують скидати надважкі бомби. Це потрібно зупинити. Потрібно врятувати наших захисників», - зазначається в повідомленні мерії у Telegram.

Деталі

«На Азовсталі гинуть молоді українські сім’ї. Вже більше двох місяців українські захисники тримають оборону периметру Азовсталі. На підприємстві військові перебувають цілими сім’ями. Вони разом захищають, разом підтримують один одного і разом, на жаль, гинуть. Світ має зробити все для того, щоб врятувати наших героїв», - йдеться в повідомленні міськради Маріуполя.

Мер Маріуполя Вадим Бойченко повідомив, що на заводі «Азовсталь» вже загинуло 15 молодих жінок – військових, медичних працівників.

«Це трагедія для всього українського народу. Це кращі з нас, справжні герої. Ми маємо зробити все для їх порятунку. У минулу суботу депутати Маріупольської міської ради звернулися до МЗС України з проханням задіяти всі міжнародні інструменти для порятунку українських захисників та проведення операції extraction», - сказав Бойченко.

Він наголосив, що будуть боротися за життя українських військових, як і вони борються за місто.

Доповнення

росіяни не припиняють спроб зайти або заблокувати вихід з бункерів заводу "Азовсталь" у заблокованому Маріуполі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП