minulogo-tizhnya-obsye-zafiksuvalo-v-ordlo-ponad-30-rszv

Минулого тижня ОБСЄ зафіксувало в ОРДЛО понад 30 РСЗВ

 • 7916 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. Минулого тижня Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала на Донбасі 44 одиниці озброєння, розміщені із порушенням ліній відведення. Про це сьогодні під час брифінгу заявив перший заступник голови СММ ОБСЄ Александр Хуг, передає УНН.

"Було домовлено, що слід відвести важке озброєння за погоджені лінії відведення. Проте на минулому тижні ми зафіксували 44 одиниці озброєння, розміщені із порушенням цих ліній відведення: 31 одиницю у непідконтрольних урядові районах і 13 – у районах, підконтрольних уряду", - сказав Хуг.

За його словами, серед них було зафіксовано 31 реактивну систему залпового вогню біля непідконтрольного урядові Хрустального та Міусинська, а також ще 8 РСЗВ неподалік підконтрольного урядові н.п. Малинівка.

Нагадаємо, з початку "шкільного перемир'я" бойовики 35 разів не пустили спостерігачів СММ ОБСЄ на окуповані ними території.

Як повідомляв УНН, українська сторона очікує від переговорів офіційного засудження і відмови від проведення виборів на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП