microsoft-suttyevo-skorochuye-biznes-prote-ne-yde-povnistyu-z-rosiyi-bloomberg

Microsoft суттєво скорочує бізнес, проте не йде повністю з росії - Bloomberg

 • 126609 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. Корпорація Microsoft вирішила суттєво скоротити свою діяльність в росії. Водночас компанія продовжить виконувати існуючі договірні зобов’язання з російськими клієнтами, поки діє призупинення нових продажів, передає УНН із посиланням на Bloomberg.

Цитата

"У результаті змін в економічних перспективах та впливу на наш бізнес, ми прийняли рішення значно скоротити наші операції в росії. Ми будемо продовжувати виконувати наші існуючі договірні зобов’язання з російськими клієнтами, поки призупинення нових продажів залишається в силі", - ідеться в повідомленні.

За словами представників компанії,  відповідне рішення про скорочення бізнесу зачепить понад 400 співробітників, з якими компанія "тісно співпрацює для підтримки у цей складний час".

У березні компанія призупинила продажі нових продуктів і послуг в росії, але продовжувала надавати підтримку існуючим клієнтам і утримувати там свої офіси.

Нагадаємо 

Компанія Microsoft співпрацюватиме з українським урядом щодо документування воєнних злочинів, скоєних російськими окупантами.

Українські Національні Новини

Новини Світу