mi-mayemo-desyatki-tisyach-chornikh-paketiv-z-lyudmi-yaki-rosiya-navit-ne-zabiraye-zelenskiy

Ми маємо десятки тисяч чорних пакетів з людьми, які росія навіть не забирає – Зеленський

 • 131976 переглядiв

КИЇВ. 23 травня. УНН. Українська сторона нарахувала десятки тисяч чорних пакетів з трупами російських військових, які москва навіть не думає забирати, що свідчить про відсутність життєвих цінностей країни-агресора. Про це в онлайн-розмові з журналістами, за підсумками Всесвітнього економічного форуму в Давосі, заявив Президент України Володимир Зеленський, передає УНН.

Цитата

“Дехто не втомлюється наступати на нашу державу, тому що йому абсолютно все одно, скільки російських військових загинуло. Їм абсолютно байдуже. Він не знає, як вони виглядають, яка кількість трупів. Вони їх не забирають. У нас десятки тисяч чорних пакетів з людьми, яких не забирає росія – це їх солдати”, – заявив Зеленський.

Деталі

Голова Держави наголосив, що цінності росії неможливо зрозуміти, оскільки кремль навіть не збирається забирати своїх “двухсотих” з України.

“Наша задача, щоб світ не втомлювався через війну, а підтримував Україну, ті цінності, якими живуть люди. Тому що ми так звикли. І коли їхніх людей ніхто не забирає, ми не розуміємо їх цінність та ціну”, – додав Зеленський.

Доповнення

Як писав УНН, втрати російських окупантів, з початку повномасштабного вторгнення рф, в Україні сягнули вже близько 29,2 тис. осіб.

Українські Національні Новини

Суспільство