mcdonalds-vidzavtra-znovu-vidkrivayetsya-yak-pratsyuvatimut

McDonald's відзавтра знову відкривається: як працюватимуть

 • 266019 переглядiв

КИЇВ. 19 вересня. УНН. Мережа McDonald's розпочинає поетапне відкриття ресторанів - із запуску McDelivery. 20 вересня відкриються перші три ресторани в Києві, будуть працювати лише на доставку, а зали відкриються у жовтні. Про це повідомила керівниця відділу зв’язків із громадськістю українського офісу McDonald's Олеся Муджирі, передає УНН.

Цитата

«McDonald's розпочинає поетапне відкриття ресторанів із запуску McDelivery. Завтра, 20 вересня, відкриються перші три ресторани в Києві. Спершу заклади працюватимуть тільки на доставку, а зали, експрес-вікна та МакДрайв відкриються у жовтні», - повідомила Муджирі у Facebook.

Деталі

За її словами, відновлення роботи закладів у Києві та на заході України відбуватиметься поетапно протягом двох місяців.

Першими запрацює McDelivery у трьох ресторанах Києва:

  • проспект Бажана, 3в (м. Харківська);
  • вул. Гришка, 7 (м. Позняки);
  • проспект Гагаріна, 2а (Дарниця).

«Приблизно через тиждень відновлять роботу ще сім закладів у Києві, а згодом відкриватимуться решта ресторанів у столиці та в різних містах на заході країни.

Спершу отримати замовлення можна буде тільки через послугу McDelivery, яку забезпечує партнер McDonald’s з доставки компанія Glovo. На початку жовтня ці ресторани відкриються для відвідувачів і можна буде скористатися послугою МакДрайв та експрес-вікнами», - розповіла Муджирі.

Вона зазначила, що в інших містах також запуск закладів розпочнеться з доставки, а потім гості матимуть можливість самостійно завітати до ресторанів.

«Заново відкриті ресторани працюватимуть згідно з тими ж високими стандартами якості страв, чистоти і швидкості обслуговування, що й раніше. Водночас для роботи в нових умовах McDonald’s впроваджує розширені процедури і протоколи заради безпеки працівників і клієнтів. Ресторани працюватимуть з 9:00 до 21:00 та закриватимуться під час повітряної тривоги, щоб працівники та відвідувачі могли перейти у найближче укриття. При цьому команда оперативно видає уже оплачені замовлення, поки зупиняє виробничі процеси та вимикає обладнання перед закриттям», - написала Муджирі.

Доповнення

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба повідомляв, що мережа ресторанів швидкого харчування McDonald’s частково відновить роботу в Україні – спочатку у Києві та на заході.

McDonald’s закрився в Україні через повномасштабне вторгнення росії у лютому 2022 року.

Українські Національні Новини

Економіка