masovi-aktsiyi-pid-vr-ta-kabminom-do-okhoroni-pravoporyadku-zaluchili-natsgvardiyu

Масові акції під ВР та Кабміном: до охорони правопорядку залучили Нацгвардію

 • 20032 переглядiв

КИЇВ. 3 лютого. УНН. У Києві правоохоронці посилили заходи безпеки в урядовому кварталі під час проведення запланованих масових акцій, зокрема, під будівлею Верховної Ради та Кабінетом міністрів. Про це УНН повідомляє з посиланням на відділ комунікації поліції Києва.

"Задля забезпечення публічної безпеки та порядку під час проведення запланованих акцій працівники структурних підрозділів столичної поліції, військовослужбовці Національної гвардії України, кінологи, вибухотехніки та поліція діалогу заступили на чергування", - йдеться у повідомленні.

Деталі

Сьогодні у центральній частині Києва анонсовано проведення масових акцій, зокрема, під будівлею Верховної Ради України та Кабінетом міністрів України.

У зв’язку з цим можливе обмеження дорожнього руху окремими вулицями в центрі столиці. Тож правоохоронці закликали автомобілістів завчасно планувати свої маршрути руху з урахування вищезазначеної інформації та погіршенням погодних умов.

Також поліція закликає організаторів та учасників акції дотримуватися норм чинного законодавства та карантинних обмежень і не порушувати громадський порядок.

Доповнення

У центрі Києва з грудня тривають акції протесту “SaveФОП". Учасники виступають проти обов’язкового використання касових апаратів. Зокрема, 15 грудня відбулася чергова хвиля протестів, а на Майдані Незалежності у Києві сталися сутички між мітингувальниками — учасниками акції “SaveФОП” та правоохоронцями.

Українські Національні Новини

Суспільство