maskuyutsya-pid-zakordonni-brendi-u-kiyevi-viyavili-pidpilne-virobnitstvo-alkofalsifikatu

Маскуються під закордонні бренди: у Києві виявили підпільне виробництво алкофальсифікату

 • 15682 переглядiв

КИЇВ. 22 грудня. УНН. У Києві виявили підпільне виробництво фальсифікату алкоголю, який маскували під відомі бренди: Hendrick’s, Diplomatico, Jack Daniel’s Gentleman, Albreg 10 Years Old, Tito’s Handmade Vodka, Maker’s Mark. Про це повідомляє пресслужба ДФС, передає УНН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три правила від експерта: як не купити алкогольну підробку на новорічний стіл.

Підозрювані виробляли підробки наступним чином: спирт змішували із водою, додаючи концентрати харчових добавок, а далі, отримавши за допомогою спеціального обладнання спиртовмісну суміш сумнівної якості, розливали у скляні пляшки з етикетками відомих іноземних виробників алкогольної продукції.

За словами правоохоронців, було вилучено товарно-матеріальних цінностей загальною орієнтовною вартістю 1 млн 322 тис. грн.

"Слідство триває. А на горе-ділків, які виробляли, зберігали та постачали на ринок фальсифіковану алкогольну продукцію, тепер чекає "гірке похмілля", - повідомили у пресслужбі ДФС.

Нагадаємо, що на алкоголь вітчизняного виробництва припадає понад 70% "спиртних" покупок українців. Експерти вважають, що причина — у його високій якості, помірній ціні, а також швидкому реагуванні на популярні світові алкотренди.

Раніше УНН писав, що до ТОП-5 вітчизняних виробників якісного алкоголю, яким довіряють споживачі, належать такі компанії: "Баядера - Груп" (ТМ "Хлібний дар"), "Глобал Спірітс" (УДК) (ТМ "Хортиця"), "ЛВН Лімітед" (ТМ "Немірофф" ), ЛГЗ "Прайм" (ТМ "Prime", "Др. Житник") і ТОВ "Атлантіс" (ТМ "Грін Дей").

Українські Національні Новини

Суспільство