maski-antiseptik-ta-svizhe-povitrya-yak-vidbuvayetsya-pidgotovka-do-preskonferentsiyi-prezidenta

Маски, антисептик та свіже повітря: як відбувається підготовка до пресконференції Президента

 • 14530 переглядiв

КИЇВ. 20 травня. УНН. Сьогодні, 20 травня, відбудеться річна пресконференція Президента України Володимира Зеленського. Журналістів вже допускають на подвір’я Маріїнського палацу, де відбуватиметься захід, передає кореспондент УНН.

Звичайно, що в умовах карантину запроваджені додаткові заходи: усі журналісти, персонал - у масках та рукавичках, на вході стоїть стіл, де можна обробити руки антисептиком.

Пресконференція відбуватиметься під відкритим небом. Стільці для журналістів розставлені із дотриманням дистанції.

Напередодні проводилася обов’язкова акредитація представників ЗМІ на цю подію. Пресслужба Офісу Президента повідомила, що кількість присутніх буде обмежена. Що акредитували не всіх журналістів, повідомила і речниця Глави держави Юлія Мендель.

"Дякую всім за подання на акредитацію. Безумовно, річна пресконференція Президента Володимира Зеленського - важлива подія. На жаль, як і раніше, акредитувати всіх не вийшло", - написала вона.

Наразі не відома точна кількість журналістів, які будуть присутні та зможуть поставити свої запитання Володимиру Зеленському.

Також не відомо, скільки часу триватиме захід. Нагадаємо, що пресмарафон Зеленського тривав 14 годин, впродовж яких він беззупинно відповідав на питання представників ЗМІ.

УНН транслюватиме пресконференцію Зеленського на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, що початок заходу запланований о 10:30. Стежте за сайтом та сторінкою у Facebook.

Українські Національні Новини

Політика