masandru-peredali-v-derzhvlasnist-krimu

"Масандру" передали в "держвласність" Криму

 • 14610 переглядiв

КИЇВ. 25 лютого. УНН. Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв розпорядився передати виробника вин "Масандру" в "держвласність" окупаційній владі Криму. Про це йдеться в розпорядженні від 22 січня, опублікованому на порталі правової інформації РФ, передає УНН.

"Прийняти пропозицію Управління справами президента Російської Федерації про передачу в державну власність Республіки Крим федерального державного унітарного підприємства "Виробничо-аграрне об'єднання "Масандра" Управління справами Президента Російської Федерації як майнового комплексу", - йдеться в розпорядженні.

Нагадаємо, 18 травня 2017 року за рішенням РНБО, Україна ввела економічні санкції проти державних підприємств і установ анексованого Кримського півострова. Серед них - низка виноробних заводів, а також Інститут винограду, зокрема "Массандра".

А 24 травня директора кримського виробничо-аграрного об'єднання "Масандра" Миколи Бойка позбавили всіх державних нагород.

Як повідомляв УНН, раніше в Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб заявили, що Російська Федерація знищила половину виноградників Судакської долини.

Українські Національні Новини

Політика