marsh-za-prava-zhinok-u-kramatorsku-perenesli-cherez-mozhlive-pogirshennya-epidsituatsiyi

Марш за права жінок у Краматорську перенесли через можливе "погіршення епідситуації"

 • 17582 переглядiв

КИЇВ. 6 березня. УНН. Amnesty International Україна перенесла на невизначений термін проведення Маршу за права жінок 8 березня, який мав відбутись у місті Краматорськ, у зв’язку з "появою ризиків, пов’язаних з можливим погіршенням епідеміологічної ситуації в місті". Про це повідомляє пресслужба Amnesty International Україна, передає УНН.

"Марш за права жінок у м. Краматорськ буде перенесено у зв’язку з появою ризиків, пов’язаних з можливим погіршенням епідеміологічної ситуації в місті", - йдеться у повідомленні.

В організації підкреслили, що безпека і комфорт учасниць та учасників Маршу є пріоритетом, тому було вирішено перенести заходи, аби уникнути можливих ризиків.

"Марш за ратифікацію Стамбульської конвенції відбудеться у більш сприятливий час", зазначила директорка Amnesty International Україна Оксана Покальчук.

Як повідомлялося в УНН, відповідно до рішень, прийнятих італійською та іспанською владою, УЄФА ухвалив рішення, що два єврокубкові матчі на наступному тижні пройдуть без глядачів. 

Українські Національні Новини

Суспільство