manaforta-vidpravili-u-vyaznitsyu-nesuvorogo-rezhimu

Манафорта відправили у в'язницю несуворого режиму

 • 7934 переглядiв

КИЇВ. 24 квітня. УНН. Колишній голова передвиборного штабу чинного президента США Дональда Трампа - Пол Манафорт - був переведений до в'язниці несуворого режиму недалеко від Скрантона в американському штаті Пенсильванія. Про це пише Washington Post, передає УНН.

Як зазначається, туди його перевели для відбування покарання у федеральній в'язниці після того, як його засудили у розслідуваній спеціальним прокурором Робертом Мюллером "російській справі". Він має бути звільнений на Різдво 2024 року, повідомляє видання з посиланням на бюро в'язниць США.

Пенітенціарна установа США в тауншіпі Кейнан - це в'язниця строгого режиму для чоловіків, побудована у 2005 році, із супутниковим табором з мінімальною безпекою для приблизно 113 ув'язнених, де і перебуває Манафорт.

70-річний Манафорт був переведений у кінці минулого тижня з в'язниці в Александрії у штаті Вірджинія у регіональну в'язницю Northern Neck Regional Jail у штаті Вірджинія, як показують записи у державному архіві, і був переведений у федеральну систему в ніч на вівторок.

Нагадаємо, Манафорт був засуджений раніше цього року до 7,5 року ув'язнення.

Українські Національні Новини

Новини Світу