malyuska-zustrivsya-iz-poslom-knr-zapevniv-u-spriyanni-zakhistu-kitayskogo-biznesu-v-ukrayini

Малюська зустрівся із послом КНР - запевнив у сприянні захисту китайського бізнесу в Україні

 • 15300 переглядiв

КИЇВ. 9 вересня. УНН. Міністр юстиції України Денис Малюська провів зустріч із надзвичайним і повноважним послом Китайської Народної Республіки в Україні Фань Сяньжунем. Про це повідомляє пресслужба Мін'юсту, інформує УНН.

"Денис Малюська зауважив, що уряд України та Мін'юст, зокрема, усіляко сприятиме захисту прав китайського бізнесу та інвесторів в Україні. Українська сторона наголосила на готовності підтримувати та розвивати міжвідомчі українсько-китайські зв’язки з широкого кола правових питань", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у свою чергу, Фань Сяньжунь наголосив, що Україна є важливим стратегічним партнером КНР, відзначивши стрімкий розвиток торгівлі, інтенсивність бізнес-контактів та результативний діалог на високому рівні між двома країнами з широкого кола питань.

"Пан посол висловив сподівання, що українсько-китайська співпраця у сфері юстиції і надалі стрімко розвиватиметься та поглиблюватиметься, у тому числі, відповідно до положень меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством юстиції України та Міністерством юстиції Китайської Народної Республіки", - резюмували у міністерстві.

Як повідомлялося раніше в УНН, Венедіктова планує поглиблювати міжнародно-правове співробітництво з Вірменією.

Українські Національні Новини

Політика