malyuska-anonsuvav-poyavu-na-setam-trokh-leviv-ta-pyati-vedmediv

Малюська анонсував появу на СЕТАМ трьох левів та п’яти ведмедів

 • 16322 переглядiв

КИЇВ. 21 травня. УНН. Скоро на майданчику ДП "СЕТАМ" може з‘явитись лот з трьома левами та п‘ятьма ведмедями. Про це міністр юстиції України Денис Малюська написав у Facebook, коментуючи інформацію про виставлену на продаж собаку, передає УНН.

"Таких цікавих об‘єктів продажу буває багато. Імовірно, скоро на СЕТАМ з‘явиться лот з трьома левами (Річчі, Вітольд, Багіра) та п‘ятьма ведмедями (Балу, Маша, Ганна, Потап, Тимоша). Про них розповімо окремо", - зазначив міністр.

Він пояснив, що Мін‘юст на виконання рішень судів дійсно вимушений відбирати тварин у їх власників. З його слів, часто це йде на користь тваринам, яких забирають від неналежного утримання.

"Іноді тварин забирають за борги, але тут мова, як правило, йде про свійських тварин, що мають вартість. Якщо тварина є домашнім улюбленцем, її за копійки (ціна лотів мізерна) викуповують назад власники (через родичів або близьких)... Зараз разом з народними депутатами обдумуємо варіанти належного законодавчого врегулювання таких ситуацій", - додав він.

Нагадаємо, раніше УНН повідомив про те, що держпідприємство "СЕТАМ" виставило на аукціон арештованого пітбультер’єра з документами. Стартова ціна - 112,5 грн. 

Українські Національні Новини

Суспільство