makron-pidtverdiv-scho-planuye-vidvidati-ukrayinu

Макрон підтвердив, що планує відвідати Україну

 • 13017 переглядiв

КИЇВ. 27 квітня. УНН. Президент Французької Республіки Еммануель Макрон підтвердив намір відвідати Україну щойно закінчиться пандемія коронавірусу. Про це стало відомо під час телефонної розмови Президента України Володимира Зеленського з Макроном, передає УНН з посиланням на пресслужбу ОП.

Так, сторони відзначили обопільний інтерес до відновлення динаміки двосторонньої співпраці після нормалізації епідемічної ситуації.

Зеленський нагадав Еммануелю Макрону про запрошення відвідати Україну: «Знаю, що ви хотіли відвідати Україну. Буду радий вітати вас, щойно закінчиться пандемія коронавірусу і щойно цей візит стане можливим».

В ОП також повідомили, що Еммануель Макрон підтвердив свій намір відвідати Україну.

Президент України також відзначив важливість подальшої макрофінансової підтримки України з боку ЄС і висловив сподівання щодо швидкого ухвалення на рівні Євросоюзу рішення про надання Україні макрофінансової допомоги обсягом 1,2 млрд євро для подолання наслідків пандемії COVID-19.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Президентом Французької Республіки Еммануелем Макроном. Співрозмовники обговорили ситуацію в обох країнах у зв’язку з пандемією коронавірусу, а також готовність України до співпраці з МВФ.

Українські Національні Новини

Політика