lutsenko-stolichni-slidchi-posilyat-grupu-z-rozsliduvannya-zamakhu-na-aktivista-mikhaylika

Луценко: столичні слідчі посилять групу з розслідування замаху на активіста Михайлика

 • 6193 переглядiв

КИЇВ. 24 вересня. УНН. Замах нагромадського активіста в Одесі Олега Михайлика допоможе розслідувати посилена слідча група з Києва. Про це у Facebook повідомив Генеральний прокуратури Юрій Луценко, передає УНН.

"У зв'язку з черговим нападом на активістів в Одесі провів нараду з міністром внутрішніх справ Аресоном Аваковим. Сьогодні посилена група правоохоронців з Києва вилетіла до Одеси", - написав Луценко.

Він зазначив, що ситуацію в області, в тому числі із нападами на активістів, буде проаналізовано на спільній координаційній раді правоохоронних органів у першій декаді жовтня.

Нагадаємо, ввечері 22 вересня в Одесі стріляли в політичного активіста, керівника міської організації партії "Сила людей" Олега Михайлика. Його у важкому стані було доставлено в лікарню.

Наразі активіст у міській лікарні. Його стан стабілізувався, але лікарі поки не ризикують робити операцію із видалення кулі, що застрягла у легені.

Слідство розглядає п'ять версій замаху, а саме: громадська діяльність, проблематика "Золотого берега", ринку "Успіх", особисті відносини та хуліганські мотиви невстановленої особи.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП