lutsenko-poradiv-gromadskim-aktivistam-spivpratsyuvati-z-vladoyu

Луценко порадив громадським активістам співпрацювати з владою

 • 10318 переглядiв

КИЇВ. 27 вересня. УНН. Громадським активістам слід співпрацювати з владою, оскільки від пропагування тотальної ненависті до влади виграють вороги. Про це заявив Генеральний прокурор України Юрій Луценко журналістам у четвер, передає кореспондент УНН.

"Проукраїнським громадським активістам потрібно знайти в собі мужність співпраці з владою заради наших спільних українських цінностей", - зазначив Генпрокурор.

За його словами, багато громадських активістів сіє "атмосферу тотальної ненависті до влади". Зокрема, продовженням такої політики громадського сектору є нинішня акція під Адміністрацією Президента. "Влада апріорі винна, навіть якщо затримуються виконавці, навіть якщо стає зрозумілим, що, наприклад, в Сумах убивство ніяк не було пов'язане з громадською діяльністю", - підкреслив він.

На думку Генпрокурора, у ситуаціях, коли громадські активісти в окремих регіонах оголошують себе "єдиними захисниками України" і йдуть проти громади, виграють "вороги". Тоді як лише спільні дії з владою, ставлення із порозумінням до опонентів можуть змінити ставлення проросійськи налаштованих громадян країни.

Нагадаємо, 26 вересня Київський райсуд Одеси обрав запобіжний захід одному з підозрюваних у замаху на вбивство одеського активіста Віталія Устименка.

Українські Національні Новини

Політика