lukashenko-u-zvernenni-do-narodu-povtoriv-yaderni-pogrozi-i-govoriv-pro-viynu-rf-proti-ukrayini

лукашенко у зверненні до народу повторив ядерні погрози і говорив про війну рф проти України

 • 338641 переглядiв

КИЇВ. 31 березня. УНН. Білоруський правитель олександр лукашенко у зверненні до народу повторив ядерні погрози і говорив про війну росії проти України, пише УНН.

Цитата

лукашенко, якого цитують білоруські ЗМІ, стверджує, що "на обрії замаячила третя світова з ядерною пожежею".

Також він заявив, що нібито сам активізував переговори з російським диктатором владимиром путіним "щодо повернення до білорусі ядерної зброї", бо нібито в білорусі готується "державний переворот". Країну нібито намагаються "втягнути у війну".

Він також повторив ядерні погрози, заявивши, що "якщо російське керівництво зрозуміє, що ситуація загрожує розпадом росії, то буде застосована найстрашніша зброя, допустити цього не можна".

Також лукашенко, говорячи, за повідомленнями, про Польщу, країну НАТО, заявив, що "вони готуються вторгнутися на територію білорусі для знищення нашої країни".

Окрім того, лукашенко багато разів повторив про необхідність переговорів, запропонував припинити бойові дії в Україні, оголосити перемир'я без права переміщення техніки та перекидання зброї "з обох боків".

Нагадаємо

путін оголосив про плани розмістити тактичну ядерну зброю в білорусі. москва завершить будівництво спеціального сховища тактичної ядерної зброї в Білорусі до початку липня.

Байден стурбований планами путіна розмістити ядерну зброю у білорусі.

Українські Національні Новини

Новини Світу