luganschina-17-zhiteliv-vryatovano-pid-chas-obstriliv-14-iz-nikh-v-lisichansku

Луганщина: 17 жителів врятовано під час обстрілів, 14 із них – в Лисичанську

 • 104705 переглядiв

КИЇВ. 14 квітня. УНН. У своєму Telegram-каналі голова Луганської ОДА Сергій Гайдай повідомив про нові обстріли в області та кількість врятованих жителів. Про це інформує УНН.

Деталі

Незважаючи на відкриття гуманітарних коридорів, окупанти продовжували обстрілювати міста Луганщини упродовж всього дня.

За сьогодні 17 жителів Луганщини врятовано під час обстрілів, 14 із них – в Лисичанську.

Ще учора ввечері в Тошківці отримала смертельне осколкове поранення в голову літня жінка. Вночі обстріляне місто Золоте, де згоріли три будинки. Зранку у Сєвєродонецьку російський снаряд потрапив у багатоповерхівку – рятувальники своєчасно зайшли під завалами чоловіка. По обіді ворожий вогонь прийняла Кремінна, унаслідок чого були поранені чоловік із жінкою.

Під обстрілами населенню області поліцейські і рятувальники регулярно доставляють їжу, питну та технічну воду.

Навіть до південного мікрорайону Рубіжного, звідки не завжди вдається евакуювати людей, сьогодні доставлено 4 тонни води.
Загалом на потреби луганчан упродовж доби розвезено 24 тонни технічної води і тисячі продуктових наборів.

Нагадаємо

З підконтрольної уряду території Луганської області вивезли весь хлор до Дніпра. Про це повідомив глава Луганської ОВА Сергій Гайдай. 

З його слів, росія не зможе повісити свої злочини на інших, їй доведеться взяти на себе відповідальність за знищення мирного населення України, оскільки Міжнародні суди вже працюють над розслідуванням скоєних окупантами злочинів на території нашої держави.

Українські Національні Новини

Суспільство