lomachenko-pro-boksera-alvaresa-lyudi-ne-obyektivno-porivnyuyut-nas

Ломаченко про боксера Альвареса: люди не об'єктивно порівнюють нас

 • 13137 переглядiв

КИЇВ. 21 листопада. УНН. Володар чемпіонських поясів у легкій вазі Василь Ломаченко розповів про п'ятірку кращих боксерів в незалежності від вагової категорії, приділивши увагу його новому лідеру мексиканцю Саулю Альваресу, передає УНН з посиланням на Youtube-канал LOMA Official TV.

"Кожен з п'ятірки кращих на поточний момент вважає себе номером один. Альвареса правильно і "цікаво" підводять до боїв. Йому вибирають суперника, який, начебто і з ім'ям, але він вже не на піку. Альварес же не став битися з Ковальовим 2 роки тому, коли Сергій був на піку. Він не домовився про бій з Біволом або Бетербієвим. Але зараз він домовився з Ковальовим - бійцем, який весь свій потенціал вже показав", - наголосив українець.

Також Ломаченко вважає не вірним відношення людей до Альвареса і себе у порівнянні із значимістю останніх перемог.

"Я після їх бою з Ковальовим розмовляв з батьком і з друзями. Я кажу: "Цікаво виходить, людина піднявся на вагову категорію вище, відбоксував з чемпіоном світу і отримав визнання". Я відразу порівнюю себе. Я боксую теж не в своїй ваговій категорії. Я боксую в 61 кг з олімпійським чемпіоном і офіційним претендентом Люком Кемпбеллом. В нашій ваговій категорії він один з найсильніших. Я у нього вдома його переміг, і на це якось дивно відреагували. Кажуть, що я ж його не нокаутував. Люди не зовсім об'єктивно це оцінюють", - підкреслив Ломаченко.

Нагадаємо, що саме Альварес обігнав Ломаченка у рейтингу кращих боксерів світу.

Українські Національні Новини

Спорт