logistika-i-spoluchennya-rashistiv-na-pivdni-pidirvani-do-nemozhlivosti-dlya-pidtyaguvannya-rezerviv-gumenyuk

Логістика і сполучення рашистів на півдні підірвані до неможливості для підтягування резервів - Гуменюк

 • 236346 переглядiв

КИЇВ. 2 вересня. УНН. Логістика і транспортне сполучення російських окупантів на півдні підірвані настільки, що підтягувати резерви вони не можуть, ще є певні транспортні шляхи, однак і вони під українським вогневим контролем. Про це повідомила речниця сил оборони Півдня Наталія Гуменюк в ефірі національного телемарафону, пише УНН.

Цитата

"Ми продовжуємо позиційні бої, нищити ворога в сенсі його логістики. Його здатності, потужностей. Летять в повітря склади з боєприпасами. Зриваються понтонні переправи. Це означає, що логістика і транспортне сполучення ворога підірване настільки, що підтягувати резерви вони не можуть. Ще залишаються деякі шляхи транспортні, які вони гіпотетично могли б використати, але і вони під нашим вогневим контролем", - сказала Гуменюк.

Деталі

На уточнення щодо того, наскільки росіяни намагаються посилити свої позиції і можливості, зважаючи на появу інформації, що у Криму на трасі Таврида помітили велику колону російської військової техніки, яка рухалася від Керчинського мосту в бік материкової частини України, Гуменюк зауважила: "Оце ті самі потуги, про які я казала, і ті самі транспортно-логістичні шляхи, які також під нашим вогневим контролем".

З приводу питання контрнаступу на Херсонщині речниця сил оборони Півдня нагадала, що про це просять мовчати, і зауважила, що "щастя любить тишу". "Розуміючи потребу в позитивних новинах, все ж таки налаштуємо всіх на те, що треба вичекати цей момент, оскільки "щастя любить тишу", - зауважила вона.

Доповнення

Гуменюк 29 серпня повідомляла, що Збройні сили України розпочали наступальні дії на багатьох напрямках півдня.

Українські Національні Новини

Війна