list-z-kuleyu-vseredini-trenera-intera-vizmut-pid-okhoronu

Лист з кулею всередині: тренера "Інтера" візьмуть під охорону

 • 12115 переглядiв

КИЇВ. 16 листопада. УНН. Тренер міланської футбольної команди "Інтер" Антоніо Конте отримав анонімного листа з погрозами, а також з кулею в конверті. Про це повідомляє УНН з посиланням на Corriere della Sera.

"Патрульна поліція на вулиці і карабінери будуть частіше проходити біля будинку, де живе тренер "Інтер" Антоніо Конте. Те ж саме відбудеться в представництві клубу", - повідомляє видання.

Так, на даний момент, нагляд - це найнижчий рівень захисту передбачений в таких випадках.

Повідомляється, що колишній тренер "Ювентуса" і Національної збірної, який займає пост тренера "Інтера" з минулого літа, кілька днів тому отримав анонімний лист, що містить серію погроз і кулю. Після чого він викликав поліцію і підписав скаргу на невідомих, надавши отриманий ним конверт.

"Матеріал буде підданий всім науковим аналізам і всіляким дослідженням, щоб спробувати встановити "аноніма", але на даний момент це не що інше, як дії міфомана, який зосередив свою одержимість на дуже популярному громадською діячу. Факти такого типу (тобто загрози з такими характеристиками) виникають з певною частотою, і, хоча куля може вселяти страх тим, хто її отримує, насправді вони майже ніколи не переходять в справжню агресію. Тому рівень ризику вважають дуже низьким, але в будь-якому випадку, було вирішено передбачити додатковий рівень нагляду, головним чином в цілях обережності", - пишуть у виданні.

Невідомо, чи пов'язана загроза з ультрас "Ювентуса", де Конте був тренером раніше.

Нагадаємо, 31 травня 2019 року офіційний сайт "Інтера" оголосив про призначення Конте на пост головного тренера клубу. Термін дії угоди між сторонами розрахований до 2022-го року.

Українські Національні Новини

Новини Світу