lisova-pozhezha-na-khersonschini-trivaye-gasinnya-okremikh-oseredkiv

Лісова пожежа на Херсонщині: триває гасіння окремих осередків

 • 16530 переглядiв

КИЇВ. 29 травня. УНН. Станом на 12:00 29 травня триває гасіння окремих осередків пожежі поблизу с. Раденськ на території Раденського лісництва Олешківського лісового господарства. Про це повідомив прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій, передає УНН.

"Станом на 12 годину 29 травня, за інформацією Херсонського обласного управління лісомисливського господарства, триває гасіння окремих осередків. Верхової пожежі не спостерігається, загрози населеним пунктам немає", – йдеться в повідомленні.

Додатково привели в готовність підрозділи ГУ ДСНС у Дніпропетровській та Кіровоградській областях в кількості 47 чоловік особового складу та 11 од. техніки підвищеної прохідності.

До ліквідації загоряння залучили 220 чол. та 75 од. техніки

"Від ДСНС 137 чол. та 39 од. техніки, у тому числі 3 од. авіаційної техніки (від ДСНС - 2 літаки АН-32П, від Міноборони - вертоліт МІ-8), від лісового господарства 78 чол. та 35 од. техніки, з них 5 тракторів, від Міноборони 5 чол. та 1 од. техніки", – уточнили рятувальники.

Нагадаємо, станом на 7:00 29 травня тривало гасіння низової пожежі на площі близько 130 га на території Раденського лісництва Олешківського лісового господарства у Херсонській області. 

Як повідомляв УНН, загоряння лісової підстилки на території Раденського лісництва виникло 28 травня близько 13:30. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП