likari-ne-zmogli-vstanoviti-diagnoz-r-nasirovu-advokat

Лікарі не змогли встановити діагноз Р.Насірову - адвокат

 • 15697 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. Комісія лікарів Інституту кардіології імені академіка М.Стражеска не змогли встановити діагноз тимчасово відстороненому від посади голови Державної фіскальної служби Роману Насірову і вияснити, чи може він брати участь у судових засіданнях. Про це журналістам заявив його адвокат Олександр Лисак, передає кореспондент УНН.

"Є вже заключення, те про що я казав раніше, – дати відповідь на питання може чи не може (Р.Насіров – ред.) приймати участь у судових засіданнях – виключно компетенція судово-медичних експертів", - сказав О.Лисак.

За його словами, судово-медична експертиза робиться тривалий термін.

Він додав, що лікарі не змогли встановити діагноз через те, що відсутні документи з Феофанії.

"Комісія прийшла до висновку, що встановити діагноз (Р.Насірову – ред.) неможливо, оскільки відсутні документи з закладу, де він перебував. Тепер не знають, що робити", - сказав адвокат.

І.Лисак зазначив, що оскільки Р.Насіров не виписаний з Феофанії, його необхідно повернути назад до цього лікувального закладу.

"Його везли сюди, навіть не знаючи, що йому колоти, що йому робити", - сказав О.Лисак.

Рішення про повернення підозрюваного у Феофанію, за словами адвоката, має прийняти детектив НАБУ.

Нагадаємо, Р.Насірова перевезли у супроводі детективів НАБУ та медиків МВС до Інституту кардіології імені академіка М.Стражеска у столиці.

Також нагадаємо, Р.Насірова транспортували з лікарні "Феофанія". Раніше голова ДФС запевнив, що не імітує захворювання.

Як повідомляв УНН, Спеціалізована антикорупційна прокуратура подасть до Солом’янського районного суду Києва найближчим часом клопотання про застосування до голови Державної фіскальної служби Романа Насірова запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави.

У САП повідомили, що запобіжний захід Р.Насірову можуть обрати в режимі відеоконференції.

Раніше у САП заявили, що голові ДФС Роману Насірову 2 березня вручили повідомлення про підозру.

Він підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).

Українські Національні Новини

Кримінал та НП