lider-okean-elzi-svyatoslav-vakarchuk-zaperechiv-namiri-balotuvatisya-v-prezidenti

Лідер "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук заперечив наміри балотуватися в президенти

 • 17900 переглядiв

КИЇВ. 11 грудня. УНН. Музикант Святослав Вакарчук заявив, що влада його не цікавить і він не має наміру балотуватися в президенти України. Про це він розповів у відеозверненні, оприлюдненому на YouTube-каналі Святослав Вакарчук official, повідомляє УНН.

"Я ніколи не заявляв про президентські амбіції, не збираюсь цього робити і сьогодні. Влада як така мене не цікавить", — сказав Вакарчук.

Він також заявив, що ніколи не співпрацював з політтехнологами, не замовляв соціологічних досліджень на тему його президентських чи інших політичних рейтингів.

"Я з посмішкою ставлюсь до теорій, що, мовляв, мене хтось фінансує, або маніпулює. Я є незалежною людиною", — додав співак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: С.Вакарчук та В.Зеленський - лідери довіри серед українців

За словами музиканта, він навчається в Стенфордському університеті і частково оплачує навчання трьох українців в цьому вузі.

"Ми всі разом повинні брати участь у створенні нашої держави. Незалежно від віку, професії, роду занять або місця проживання. Кожен день робити нашу країну краще і успішніше", – підкреслив він.

Вакарчук закликав політиків в останні півтора року до президентських виборів зробити все можливе, щоб провести необхідні реформи в Україні.

 

 

Українські Національні Новини

Суспільство