len-nazvav-bk-atlanta-bezkorislivoyu-komandoyu-ta-pokhvaliv-golovnogo-trenera

Лень назвав БК "Атланта" безкорисливою командою та похвалив головного тренера

 • 7924 переглядiв

КИЇВ. 13 січня. УНН. Український центровий Олексій Лень підбив підсумки половини дебютного сезону за "Атланту Хокс", виразивши вдоволеність ситуацією всередині колективу. Про це повідомляє УНН з посиланням на "Рeachtreehoop".

Центровий збірної України вважає товаришів по "Хокс" ключем до успіху.

"Мої товариші по команді - ключ до успіху на майданчику. Я ставлю заслони, проходжу під кільце, і я знаю, що вони мене знайдуть. У нас зібрана безкорислива команда, в якій кожен рухає м'яч, і всі грають правильно. Коли я виконую кілька триочкових, на майданчику з'являється більше можливостей. Я можу кинути 3-очковий або зіграти на когось іншого. Я думаю, що головний тренер Ллойд Пірс зіграв ключову роль, дозволивши мені кидати з-за дуги. Це пішло мені на користь", - зізнався Лень.

Крім того, провідний український баскетболіст дав пораду молодим гравцям.

"Порада молодим баскетболістам? Потрібно зосередитися на грі. Неважливо, що люди думають або що вони говорять, вся справа в баскетболі. Ви повинні працювати і намагатися ставати краще кожен божий день. Це прості речі. Не турбуйтеся про все що відбувається на вулиці, просто зосередьтеся на баскетболі", - сказав уродженець міста Антрацит.

Зазначимо, що у нинішньому сезоні Лень наразі демонструє найвищу результативність в кар'єрі НБА – 10,1 очки за матч, при 5,6 відбиранні, 1 блок-шоту.

Додамо, Лень йде на другій сходинці в історії найрезультативніших баскетболістів в історії НБА з України, поступаючись тільки В.Потапенку – 2805 очка проти 3995.

Як повідомляв УНН, раніше БК “Черкаські Мавпи” уклав угоду з американцем Ніксом Таваріоном, який має допомогти клубу піднятися з нижньої частини турнірної таблиці чемпіонату України.

Українські Національні Новини

Спорт