kursanta-vishu-mvs-suditimut-za-smertelnu-dtp

Курсанта вишу МВС судитимуть за смертельну ДТП

 • 10094 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. Курсант Одеського державного університету внутрішніх справ, який скоїв смертельну дорожньо-транспортну пригоду, постане перед судом, йому загрожує до восьми років за гратами. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу прокуратури Вінницької області.

"Прокуратурою Вінницької області до суду скеровано обвинувальний акт за ч. 2 ст. 286 КК України відносно курсанта Одеського державного університету внутрішніх справ", - повідомили у прокуратурі.

ДТП він вчинив ще 17 серпня 2018 року. Керуючи автомобілем Volkswagen Passat B7, курсант виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з автомобілем "ВАЗ 2106". У результаті зіткнення один з пасажирів автомобіля "ВАЗ 2106" загинув на місці пригоди, а водій та ще один пасажир вказаного автомобіля отримали тілесні ушкодження.

За вчинене кримінальне правопорушення передбачено покарання у виді позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, у Львові поліцейський на "євроблясі" на смерть збив жінку і втік.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП