kuleba-zelenskiy-zayaviv-scho-ukrayina-tse-maybutniy-chlen-yes

Кулеба: Зеленський заявив, що Україна — майбутній член ЄС

 • 16534 переглядiв

КИЇВ. 6 жовтня. УНН. Президент України Володимир Зеленський під час саміту у Брюсселі заявив, що Україна — це майбутній член Європейського Союзу. Про це на своїй сторінці в Facebook у відеовключенні повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, передає УНН.

“Мені найбільш важливим був один момент, який відбувся за лаштунками. Власне, на офіційному засіданні саміту, який відбувався без преси. Але я думаю, що воно варте того, питання варте того, щоб трошки підняти лаштунки. Це був той момент, коли Президент України Володимир Зеленський виступав з вступним словом і сказав одну дуже просту фразу. Він сказав її президенту Європейської Ради, він сказав її високому представнику з питань зовнішньої політики Європейського Союзу. Він сказав: „Україна — це майбутній член Європейського Союзу“. Ось це та стартова позиція, з якою ми ведемо всі перемовини з Європейським Союзом”, — сказав Дмитро Кулеба.

Він зазначив, що сьогодні Президент був дуже чітким і предметним щодо очікувань українців, і щодо того, на що ми готові йти і робити для того, щоб ця фраза звучала в теперішньому часі.

Нагадаємо, Зеленський заявив, що Україна підпише угоду про спільний авіаційний простір з ЄС.

Українські Національні Новини

Політика