krim-znik-z-informatsiynoyi-povistki-zmi-zelenskiy

Крим зник з інформаційної повістки ЗМІ - Зеленський

 • 67452 переглядiв

КИЇВ. 30 жовтня. УНН. На сьогодні Крим зник з інформаційної повістки ЗМІ, а згадки про людей у підконтрольному Донбасі так чи інакше пов’язані тільки з війною, що ставить на них негативне клеймо. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський, виступаючи в Маріуполі, передає кореспондент УНН.

"Інформаційна політика – це наш спільний виклик і спільна відповідальність – влади, ЗМІ, і кожного користувача соціальних мереж. Сьогодні Крим взагалі відсутній у великих мас-медіа. Він зник з інформаційної повістки ЗМІ. Згадки про людей у підконтрольному Донбасі так чи інакше пов’язані тільки з війною, що ставить на них негативне клеймо, а наших громадян з Луганська та Донецька, незалежно від їх ставлення до так званих "ЛНР" і "ДНР", без виключення, всіх називають "сепарами". А в офіційній риториці вже стало нормою казати - мешканці тимчасово окупованих територій, і все менше згадуючи жителів Криму та Донбасу. Ми говоримо "громадяни України" все менше і менше. Це не є правильно, ми не повинні про це забувати. Вони не повинні про це забувати", - заявив Президент.

З його слів, на сьогоднішній день в інформаційному полі все частіше зустрічається риторика, переповнена ненависті.

"Сьогодні наше інформаційне поле, я гадаю, заміноване. Окрім фейків та маніпуляцій, зустрічається гнів, агресія, риторика, іноді переповнена ненавистю. На мою думку, усім суспільством, нам слід глибоко вдихнути, видихнути, і поговорити спокійно, розсудливо, без зайвих емоцій, без зайвих лозунгів", - додав Зеленський.

Нагадаємо, раніше український кінорежисер Олег Сенцов, якого у вересні цього року звільнили з-за грат у РФ, прокоментував "емоційну" розмову Президента України Володимира Зеленського з добровольцями у Золотому.

Українські Національні Новини

Політика