kreyser-moskva-perekinuvsya-i-pochav-tonuti-ok-pivden

Крейсер "москва" перекинувся і почав тонути – ОК "Південь"

 • 775083 переглядiв

КИЇВ. 14 квітня. УНН. Російський крейсер "москва" перекинувся і почав тонути після того, як ЗСУ вдарили по ньому ракетами. Про це інформує оперативне командування "Південь", пише УНН.

Цитата

"У Чорноморській операційній зоні ПКР "Нептун" уражений крейсер "москва" - флагман чорноморського флоту росії – отримав суттєві пошкодження. Виникла пожежа. Інші одиниці корабельного угруповання намагалися надати допомогу, але шторм і потужний вибух боєзапасу перекинули крейсер і він почав тонути", - інформує ОК "Південь".

Деталі

За даними командування, станом на сьогодні, якщо для висадки десанту умови несприятливі, то загроза ракетних атак як з моря, так і з тимчасово окупованого Криму залишається.

Додамо

13 квітня голова Одеської ОВА Максим Марченко повідомив, що ракетний крейсер "москва" пішов саме туди, куди його послали наші прикордонники на острові Зміїний. З його слів, ракети "Нептун", які стоять на сторожі Чорного моря, завдали російському кораблю дуже серйозних пошкоджень.

Інформацію про те, що "москва" горить, підтвердили і в міноборони росії. Як повідомили, корабель серйозно пошкоджений, екіпаж покинув судно.

За словами речника Одеської ОВА, крейсер буде небоєздатним щонайменше рік.

Українські Національні Новини

Суспільство