kravchuk-pogodivsya-ocholiti-ukrayinsku-delegatsiyu-u-tkg

Кравчук погодився очолити українську делегацію у ТКГ

 • 19891 переглядiв

КИЇВ. 30 липня. УНН. Перший президент України Леонід Кравчук погодився очолити українську делегацію у Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на сході України. Про це заявив Кравчук у відеозверненні, яке оприлюднив Офіс Президента, передає УНН.

"Я вже у своєму житті щось бачив і пройшов, можна було б і відпочивати. Але час для відпочинку не настав. Я прийняв рішення, якщо я зможу, а я хочу цього, щось зробити, щоб пришвидшити мир на Донбасі. Я буду робити це до останнього подиху. Ось чому я і погодився", - повідомив Кравчук.

Нагадаємо, першого президента України Леоніда Кравчука запросили сьогодні об 11:30 до Офісу Президента щодо його призначення його у ТКГ. 

Раніше Кравчук висловлював думку, що вибори на окупованих територіях Донбасу не можуть проводитись, якщо там немає української влади. 

Також нагадаємо, напередодні Президент України Володимир Зеленський висловив подяку другому Президенту України Леоніду Кучмі за його роботу на чолі української делегації в Тристоронній контактній групі (ТКГ). Кучма вийшов з ТКГ.

Українські Національні Новини

Політика