kraschiy-futbolist-chs-2010-ogolosiv-pro-zavershennya-karyeri

Кращий футболіст ЧС-2010 оголосив про завершення кар'єри

 • 11499 переглядiв

КИЇВ. 10 серпня. УНН. Екс-нападник збірної Уругваю Дієго Форлан у 40-річному віці оголосив про завершення кар'єри, повідомляє УНН з посиланням на Twitter гравця та As.com.

Останнім клубом легендарного гравця був гонконгський "Кітчі", в складі якого Форлан в останній раз виходив на поле в травні 2018 року.

"Після 21 року виступів я вирішив завершити професіональну кар'єру. Закінчився прекрасний етап життя, повний неймовірних спогадів і емоцій. Однак попереду нові виклики. Вдячний всім, хто супроводжував мене на цьому шляху", – йдеться у посиланні Форлана у Twitter.

Варто зазначити, що форвард під час кар'єри виступав за "Індепендьєнте", "Манчестер Юнайтед", "Вільяреал", мадридський "Атлетіко", міланський "Інтер", бразильський "Інтернасьональ", "Пеньяроль", "Мумбаі Сіті" і японську "Серезо Осаку".

Додамо, в активі кращого футболіста чемпіонату світу в ПАР 36 голів в 112 матчах за збірну Уругваю, а також виграних 9 трофеїв на клубному рівні серед яких Ліга Європи, Суперкубок УЄФА, Кубок Інтертото, чемпіонат Англії, Кубок та Суперкубок Англії.

Українські Національні Новини

Спорт