korabli-rf-proveli-navchannya-zi-znischennya-pidvodnogo-chovna-bilya-beregiv-krimu

Кораблі РФ провели навчання зі знищення підводного човна біля берегів Криму

 • 9756 переглядiв

КИЇВ. 26 квітня. УНН. Російські екіпажі малих протичовнових кораблів (МПК) "Єйськ" і "Касимов" виконали пошук і знищення підводного човна умовного супротивника в Чорному морі. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Міноборони Росії.

"В ході навчання відпрацьовувались тактичні прийоми з безперервного переслідування підводного човна умовного супротивника і його знищення торпедами і реактивними бомбами", - йдеться в повідомленні відомства.

Спільне маневрування з пошуку підводного човна здійснювали у взаємодії з протичовневим вертольотом Ка-27М. Головним завданням кораблів було недопущення прориву човна між ними або з флангу і відхід від стеження на глибину.

За інформацією прес-служби, курс підводного човна "ворога" активним бомбометанням малих протичовнових кораблів був змінений у бік берега і на найефективнішій глибині підводний човен було умовно знищено глибинними бомбами.

Раніше УНН повідомляв, що Чорноморський флот РФ провів навчання з перекидання морем бронетранспортерів на тлі маневрів НАТО "Морський щит - 2019".

Українські Національні Новини

Новини Світу