korabel-rf-proponuvav-zdatisya-i-buv-poslaniy-u-boyu-na-ostrovi-zmiyiniy-zaginuli-13-ukrayinskikh-prikordonnikiv-geraschenko

Корабель РФ пропонував здатися і був посланий: у бою на острові Зміїний загинули 13 українських прикордонників - Геращенко

 • 407368 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. Російський корабель пропонує гарнізону острова Зміїний здатися. В результаті опору 13 українських прикордонників загинули, повідомляє радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у своєму Telegram, передає УНН.

Цитата

“Російський корабель пропонує гарнізону острова Зміїний здатися. Був посланий. Далі почався ракетно артилерійський удар. 13 українських прикордонників загинули", - написав Геращенко.

Деталі

Він додав, що можливо загинув і "той сміливий герой, який послав переважаючого противника, як посилали запорізькі козаки ворогів України".

Раніше

У Держприкордонслужбі повідомили, що острів Зміїний в Одеській області захопили військові РФ. Зв'язок з прикордонниками, які знаходяться на острові з військовими ЗСУ, втрачено.

Нагадаємо

24 лютого о 5:00 президент РФ Володимир Путін оголосив про початок військової операції на Донбасі і закликав українських військових здати зброю.

На всій території України ввели воєнний стан.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП