komitet-vr-priznachiv-datu-rozglyadu-podannya-na-dunayeva

Комітет ВР призначив дату розгляду подання на Дунаєва

 • 9384 переглядiв

КИЇВ. 2 жовтня. УНН. Комітет Верховної Ради з питань регламенту розгляне подання головного прокурора країни Юрія Луценка про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Сергія Дунаєва завтра, 3 жовтня. Про це повідомляє УНН з посиланням на розклад засідань комітету. 

"Про розгляд подання "Про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата України Дунаєва Сергія Володимировича", підтриманого та внесеного до Верховної Ради України 18 вересня 2018 року Генеральним прокурором України Луценком Ю.В. (лист № 01/1-54вих-18)", - сказано у розгляді на завтра. 

Відзначимо, що це єдине питання, яке має розглядатися на завтрашньому засіданні. 

Нагадаємо, 18 вересня до Верховної Ради надійшли подання від Генерального прокурора про надання згоди парламенту на притягнення до кримінальної відповідальності народних депутатів Олександра Вілкула, Сергія Дунаєва і Дмитра Колєснікова.

Як повідомляв УНН, 18 вересня Генеральний прокурор України Юрій Луценко вніс на розгляд Верховної Ради подання на притягнення до кримінальної відповідальності народних депутатів Олександра Вілкула, Сергія Дунаєва та Дмитра Колєснікова.

Нагадаємо, у травні Генпрокурор уже направляв до Верховної Ради подання про зняття недоторканності з нардепів Дунаєва, Колєснікова і Вілкула. Однак ці подання не були розглянуті комітетом, зокрема через те, що депутати, вказані у них, не ознайомилися з цими документами.

Українські Національні Новини

Політика