komanduvannya-rf-na-donbasi-posilyuye-vimogi-do-prikhovuvannya-zlochiniv-boyovikiv-proti-mistsevogo-naselennya

Командування РФ на Донбасі направляє спеціальні комісії для приховування злочинів бойовиків

 • 8674 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. Командування російських окупаційних військ посилює вимоги щодо забезпечення приховування злочинів і правопорушень, скоєних російськими військовослужбовцями проти місцевого населення. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Міноборони України.

З цією метою запроваджено практику екстреного направлення спеціальних комісій для перевірки службової діяльності у частинах і з’єднаннях 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ, у яких скоєно злочин. Робота зазначених комісій спрямовується на недопущення розповсюдження інформації, яка може поглибити негативне ставлення місцевої громадськості до російських окупантів.

Зокрема, 5 червня ц.р. російським командуванням було заборонено доступ т.зв. представників місцевих правоохоронних органів до місця скоєння дорожньо-транспортної пригоди з вини командира батальйону окупаційних військ, у результаті якої загинула цивільна особа. Крім того, командиром одного з російських підрозділів приховуються обставини вогнепального поранення в спину з близької відстані військовослужбовця, призваного з числа місцевих мешканців, яке сталося 7 червня ц.р.

Як повідомляв УНН, російське окупаційне командування активізувало роботу по обладнанню вогневих позицій уздовж лінії зіткнення та з розширення площі замінованих територій.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП