knr-zaklikaye-svit-pidtrimati-vooz

КНР закликає світ підтримати ВООЗ

 • 13970 переглядiв

КИЇВ. 24 травня. УНН. КНР відзначає на глобальній значимості ВООЗ у боротьбі з пандемією, закликаючи світ об'єднатися для "побудови кращого світу". Про це повідомив глава МЗС КНР Ван І, передає CGTN, інформує УНН.

КНР наголосила на міжнародній ролі ВООЗ у глобальних питаннях охорони здоров'я, заявивши, що підтримка ВООЗ - це підтримка врятування життів у світі.

"Ми сподіваємось, що всі країни зрозуміють, що людство - це спільнота з спільним майбутнім. Ми повинні надавати одна одній більше підтримки та співпраці, а також повинно бути менше звинувачень та конфронтацій. Ми закликаємо всі країни зібратися разом і збудувати кращий. світ Що стосується міжнародного становища ВООЗ та його місця в історії, я впевнений, що розумні люди в усьому світі прийдуть до справедливого висновку, який не буде змінено лише тому, що якійсь країні це не подобається", - додав Ван.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Ухані назвали "вигадкою" теорію про витік коронавірусу з лабораторії.

За його словами, ті, хто кидає бруд на ВООЗ, залишать лише пляму на собі.

Як повідомлялося раніше в УНН, у КНР згодні на вільне від політики міжнародне розслідування щодо початку пандемії.

Нагадаємо, що у Сенаті Конгресу США внесли законопроект, що дозволяє президенту Дональду Трампу ввести санкції проти КНР за відмову у співпраці при з'ясуванні причин виникнення пандемії коронавірусу. Це зробив у вівторок, 12 травня, сенатор-республіканець Ліндсі Грем.

Українські Національні Новини

Здоров'я