klichko-ne-mer-vereschuk-rozpovila-chomu

Кличко - не мер: Верещук розповіла чому

 • 9653 переглядiв

КИЇВ. 19 жовтня. УНН. Чинний мер Києва Віталій Кличко виконує обов'язки градоначальника непрофесійно. Про це в інтерв'ю Дмитру Гордону заявила кандидат в мери Києва Ірина Верещук, передає УНН.

"Він не мер. Його навіть важко оцінювати як мера, тому що насправді він так і не зрозумів, яким має бути мер. Зрозуміло, що він був найбільшим спортсменом, але це - інша сфера, а місцеве самоврядування - це зовсім інше. І те, що він всі ці 6 років робив, мерством не назвати", - сказала вона.

Як приклад Верещук нагадала про кількість незаконних будівництв в Києві.

"Якби він був мером, він би ніколи не допустив, щоб в Києві було 100 і більше незаконних будівництв. Але ж на твоїх же очах будують, як ти цього можеш не бачити? Окуляри тоді потрібно купити, допомогти, щоб команда твоя побачила" , - сказала вона.

Також Верещук згадала про скандальні закупівлі громадського транспорту в Києві.

"Ви думаєте, що Київпастранс не знає, що відбувається з закупівлею, наприклад, тролейбусів? Коли просто виграє компанія Богдан", - додала вона.

Кличко не виправдав надій киян і західних партнерів, вважає Верещук.

"Його обирали як людину, яку знають у всьому світі. І сподівалися, що інвестиції, які він принесе, будуть хоча б відчутні. Скажи, які інвестиції ти можеш назвати, які він відразу привів? Які фірми світового масштабу він сюди завів?", - додала вона.

Як писав УНН, політологи не виключають програшу Кличко в другому турі виборів. Кажуть, що такі прогнози обумовлені надвисоким антирейтингом мера.

Також нагадаємо, букмекери ставлять на те, що до другого туру виборів у столиці виходять Ірина Верещук і Віталій Кличко.

Українські Національні Новини

Політика