klichko-nazvav-chas-koli-chekaye-zelenskogo-i-poroshenka-na-analizi

Кличко назвав час, коли чекає Зеленського і Порошенка на аналізи

 • 12540 переглядiв

КИЇВ. 10 квітня. УНН. Український боксер, екс-чемпіон світу з боксу Володимир Кличко запросив кандидатів в президенти України Петра Порошенка і Володимира Зеленського 10 квітня між 15 і 18 годинами здати аналізи представникам антидопінгової організації VADA, які приїхали до Києва. Про це він заявив під час спільної прес-конференції з експертами Добровільної антидопінгової асоціації (VADA), повідомляє кореспондент УНН.

"Спостерігаючи за процесом тестування, чесно кажучи, я не єдиний - кожен спортсмен просто розсміявся, коли кожен з кандидатів вибрав свою аудиторію, і через пару годин оголосив: "Ми чисті, тести були зроблені, все добре". Це розсмішило не на жарт. Стало навіть якось сумно. Зробити професійне, компетентне тестування за пару годин - нереально. Це привернуло мою увагу, як і кожного спортсмена, тому що такого зробити неможливо", - сказав він.

Кличко повідомив, що звернувся за допомогою в організацію VADA (Voluntary Anti-Doping Association), яка працює з організацією WADA (World Anti-Doping Agency). Обидві організації користуються однією лабораторією і одними фахівцями, які є професіоналами, заявив він.

"Я закликаю кандидатів у президенти України сьогодні прийти в НСК "Олімпійський" між 15 і 18 годинами і повторно здати аналізи в компетентні організації та лабораторії", - підкреслив Кличко.

Як повідомляв УНН, раніше Володимир Кличко запропонував кандидатам в президенти оплатити "професійні" аналізи.

Також нагадаємо, що тестування кандидатів в президенти, яке проводитимуть експерти Voluntary Anti-Doping Association на НСК "Олімпійський", будуть проведені в США на базі спортивної медичної лабораторії.

Українські Національні Новини

Політика