klichka-zvinuvatili-u-krishuvanni-nelegalnikh-azs

Кличка звинуватили у "кришуванні" нелегальних АЗС

 • 10582 переглядiв

КИЇВ. 14 вересня. УНН. Боротьба мера Києва Віталія Кличка із нелегальними АЗС є окозамилюванням. Про це у своєму Facebook написав експерт з державного управління та містобудування Національної академії державного управління при Президентові України Віктор Глеба, передає УНН.

Він нагадав, що кілька років тому Кличко звітував про демонтаж 350 незаконних газових заправок у місті Києві.

"А насправді, Кличко-мер просто демонтував конкурентів та розмістив АЗС своїх політичних друзів. Він кришує незаконні заправки разом із новим "смотрящим" по місту Києву - Денисом Комарницьким", - пише Глеба.

У якості прикладу експерт розповів про незаконну діяльність "немаркованого кіоску", розташованого на проспекті Корольова, 8. Невідома фірма торгує дизпаливом та бензином, пише він, додаючи до свого допису відповідне відео.

Розібратися з тим, як виконуються доручення про контроль за обігом паливно-мастильних матеріалів в Україні, Глеба закликав президента Володимира Зеленського, Офіс президента України та Міністерство екології та природних ресурсів України.

Окремо Глеба закликав дати пояснень з даного питання департамент земельних ресурсів КМДА.

"...Таких заправок по Києву десятки і вони щодня приносять банді "смотрящих" мільйон гривень "відкату", - написав він.

Нагадаємо, в Україні усі нелегальні АЗС збиралися демонтувати до 9 січня поточного року.

Також нагадаємо, за даними соціологів, антирейтинг Кличка зростає, і вже понад 50% киян оцінюють зміни у столиці за його мерської каденції як негативні.

Українські Національні Новини

Політика