kiyivska-administratsiya-doluchit-ekspertiv-kndise-do-rozrobki-ta-modernizatsiyi-ukrittiv-u-stolitsi-klichko

Київська адміністрація долучить експертів КНДІСЕ до розробки та модернізації укриттів у столиці - Кличко

 • 913375 переглядiв

КИЇВ. 10 травня. УНН. Експерти Київського науково-дослідного інституту судових експертиз долучаться до розробки та модернізації укриттів у Києві. Про це під час робочої зустрічі з директором КНДІСЕ повідомив голова КМДА Віталій Кличко, передає УНН з посиланням на telegram інституту.

Цитата

“Наразі ми маємо план щодо будівництва укриттів по місту Києву і для того, щоб вони були надійними та безпечними для кожного мешканця столиці, потрібно розуміти, які технічні характеристики закладати. Фахова думка й підтримка експертів допоможе зробити цю роботу системною і швидше все реалізувати”, – розповів Кличко.

Очільник столиці наголосив - також наразі залишається актуальним питання безпеки та координації зусиль з судовими експертами КНДІСЕ для напрацювання нових можливостей захисту людей.

«Експертна робота особливо важлива в критичних умовах воєнного стану, коли аналіз стратегічної інформації повинен відбуватися швидко й об’єктивно за різними напрямами життя країни. Один із них військовий – вивчення зброї, яку росіяни використовують проти нас, щоб ефективно їм протидіяти”, - резюмував він.

Раніше

Директор Київського науково-дослідного інституту судових експертиз Олександр Рувін та Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець підписали меморандум про співробітництво.

Відтепер між КНДІСЕ та Омбудсманом України починається напрацювання процедур додаткової верифікації українських військових, які перебувають у полоні на території рф.

Українські Національні Новини

Суспільство