kiyiv-zupinivsya-u-zatorakh-6

Київ зупинився у заторах

 • 13898 переглядiв

КИЇВ. 21 січня. УНН. На дорогах Києва, переважно на правому березі, спостерігаються автомобільні затори. Про це інформує УНН з посиланням на Google Maps.

Зокрема, у центрі столиці затори скували бульвар Тараса Шевченка, Дружби народів, вулицю Івана Кудрі, Павла Скоропадського, Велику Васильківську, Антоновича, Саксаганського, Бульварно-Кудрявську. Затори також спостерігаються на вулиці Бастіонній, Різницькій, Болсуновській, Професора Підвисоцького, Німанській, Лейпцизькій, Євгена Коновальця, Прорізній, Новогоспітальній, Панаса Мирного, Симона Петлюри, Жилянській. Місцями спостерігаються затори на бульварі Лесі Українки, вулиці Генерала Алмазова, Рибальській, Московській, Михайла Коцюбинського, В’ячеслава Липинського, Івана Франка, Володимирській, вулиці Інститутській, Бориса Грінченка, Кловському узвозі.

На лівому березі столиці місцями ускладнений рух на Броварському проспекті, вулиці Раїси Окіпної, Микільсько-Слобідській, Митрополита Андрея Шептицького, Всеволода Нестайка, Попудренка, Челябінській, Краківській, Червоноткацькій, на бульварі Верховної Ради, вулиці Євгена Сверстюка та Гната Хоткевича.

Максимальний рівень заторів спостерігається на вулиці Вадима Гетьмана, там ведуться дорожні роботи, на вулиці Олександра Довженка, на Великій Окружній, зокрема, в районі станцій метро "Теремки" та "Академмістечко".

Що стосується ситуації на столичних мостах, то на Північному та Південному мостах ускладнений рух лише в один бік, така сама ситуація на мостах Патона та Гаванському. Дарницьким мостом та мостом Метро можна проїхати вільно.

Нагадаємо, у Київ після новорічних свят повернулися затори

Українські Національні Новини

Київ