kirovogradskiy-mazhoritarnik-pogoriv-na-podatkakh-sud

Кіровоградський мажоритарник погорів на податках - суд

 • 10165 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. Кандидат у народні депутати по 100-му одномандатному виборчому округу Євгеній Лучков програв суд проти ГУ ДФС в Івано-Франківській області. Про це свідчать дані Єдиного реєстру судових рішень, передає УНН.

Так, 26 січня 2018 року Лучков звернувся до Кіровоградського окружного адміністративного суду із позовом проти Надвірнянської об'єднаної державної податкової інспекції ГУ ДФС в Івано-Франківській області. У своїй позовній заяві Лучков просив суд визнати протиправними дії податківців в частині здійснення нарахувань податкових зобов'язань. Самих доказів протиправності таких дій Лучков до суду не надав, а отже служителі Феміди залишили позовну заяву без руху.

7 лютого 2018 року Лучков знову звернувся до суду із позовом проти Надвірнянської об'єднаної державної податкової інспекції ГУ ДФС в Івано-Франківській області та ГУ ДФС в Івано-Франківській області. Позивач просив суд скасувати два податкові повідомлення-рішення від 30 червня 2016 року та 4 травня 2017 року. Провадження в адміністративній справі за позовом Лучкова було відкрите.

Судові тяганини тривали кілька місяців, і 6 квітня Кіровоградський окружний адмінсуд виніс рішення на користь Лучкова.

Утім, податківці із рішенням суду першої інстанції не погодилися - і оскаржили його у Третьому апеляційному адміністративному суді.

Таким чином, рішення Кіровоградського окружного адмінсуду, яке було винесене на користь Лучкова, було скасоване.

Додамо, що сьогодні справа слухається у Касаційному адмінсуді ВС.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія зареєструвала Лучкова кандидатом у народні депутати по 100-му округу (місто Бобринець, Кіровоградська область) 3 червня поточного року.

За даними ЦВК, він має вищу освіту, працює заступником директора у ТОВ "Агрокомтрейд-Альянс".

А за даними YouControl, Лучков є кінцевим бенефіціарним власником вказаної "Агрокомтрейд-Альянс".

За останні три роки Товариство фігурувало у 58 кримінальних судових справах. Всього у компанії - 60 судових справ за останні три роки.

Українські Національні Новини

Політика